Etichete

, , , , , , , , , , , ,

Iată-ne ajunși și spre finalul sezonului de evenimente. Toamna și-a intrat în drepturi cu ceva grade în minus – mai multe decât ar fi trebuit – și cu mai puțin soare. Asta ne-a dat puțin de gândit… oare unde se mai pot desfășura ședințe foto, indiferent de natura lor, altfel decât într-un spațiu în aer liber, așa cum se tot obișnuiește în ultima vreme? Avem un răspuns: e timpul să vă obișnuiți cu o nouă locație in-door:

♥ LOCAȚIA LITTLE CORNER ♥

– de acord, i-am fi putut spune COLȚUL lui Little Corner, dar ne-am fi repetat… Și cum să-i spui „colț” unei locații mari, cu cel puțin trei spații distincte, foarte frumos decorate, în stil retro-vintage, cu mobilier stil, cu draperii cu ciucuri grei, cu candelabre și cu lumini de atmosferă, perfect așezate?

Cumva, ar fi inutil să vă descriem tot acest spațiu dintr-o casă veche cu candelabre și cu sobe înalte ornamentate, așa cum doar în conacele vechi mai găsești, cu multe obiecte de mobilier autentic, așa că vom lăsa galeria foto să vorbească despre această locație și vom fi succinți în restul amănuntelor:

SE ÎNCHIRIAZĂ!

Da, asta era ideea! Spațiul tot se poate închiria pentru orice tip de ședință foto, de scurtă sau mai lungă durată, pentru 150 ron pentru o oră. Mai spunem doar că, bineînțeles, pe lângă tot acest spațiu, sunteți liberi să folosiți aproximativ orice obiect de recuzită din colecția „Little Corner”, obiecte pe care le veți găsi așteptându-vă să vă jucați împreună sub obiectivul aparatului foto.

Trebuie doar să ne telefonați sau să ne scrieți un mail și să vă rezervați, din timp, ziua și ora/orele pentru ședința foto și ca să vă întâmpinăm cu o cafea și-o limonadă!

Vă așteptăm cu drag!

 

Reclame