Etichete

, , , ,

Dacă ați ales ca ședința voastră foto, dinainte sau după desfășurarea petrecerii, să se întâmple în natură, într-o poiană luminoasă din mijlocul unei păduri sau în mijlocul unui parc, e minunat! Veți avea niște fotografii frumoase, nimic de zis…DAR…așa are și prietena ta, și colegul de la birou și verișoara lui.

De ce să nu transformați colțul de natură ales într-o grădină splendidă, doar a voastră, una secretă, cu cheie unică? O grădină unde intimitatea creată, obiectele de decor și pofta voastră de joacă, să transforme albumul cu fotografii într-unul ce nu va fi uitat vreodată și pe care-l veți răsfoi la nesfârșit, cu aceeași emoție și plăcere, ca atunci când a fost creat.

Noi putem să născocim grădina secretă, fără dar și poate, câtă vreme ne alegeți să fim complicii voștri, părtași la această joacă frumoasă, plăsmuitoare de amintiri.

Voi, trebuie doar să vă aduceți pe voi înșivă și pofta de joacă.

Noi, aducem toate elementele de decor și de recuzită, creativitatea și imaginația.

Echipa de fotografi abia ne așteaptă!

Sugestiile noastre de decor: un pavilion drapat cu materiale albe și fluide, în care soarele să creeze diafanii orbitoare, o masă și scaune stil sau poate cu iz provençal, câteva cupe argintate cu plante suculente înstelate, un leagăn din sfori împletit cu flori, coborât din creanga unui copac la umbra căruia așezăm câteva felinare cu lumânări. Tot din copaci coborâm pe sfori câteva globuri mari, niște fluturi supradimensionați, două-trei colivii cu flori și, de ce nu, câteva becuri cu lavandă aromată, apoi adăugăm câteva fotografii înrămate pe trunchiurile copacilor din jurul nostru. Așezăm în lumina soarelui un șevalet și-o pânză. Vă aducem culori și pensule și, pe pânza goală, vă lăsăm liniștiți să vă așterneți emoțiile și sentimentele. Apoi, cu o limonadă rece, vă oferim un scurt răgaz să răsfoiți o carte frumoasă, legată cu iubire, ascunși sub o umbreluță chic și mușcând cu poftă dintr-un măr verde din coșul de lângă voi.

Da, știm că sunteți nerăbdători să porniți împreună pe drumul ales. Ne-am gândit și la asta. Vă pregătim o valiză încăpătoare și două biciclete (evident, înmatriculate cu „Just Married” și cu conservele celebre, zornăitoare, prinse-n panglici), pe care bucuroși doriți să le pedalați, umăr la umăr, pe cărarea umbroasă a grădinii voastre.