Spațiu – studio foto & video

♥ LOCAȚIA LITTLE CORNER ♥

– de acord, i-am fi putut spune COLȚUL lui Little Corner, dar ne-am fi repetat… Și cum să-i spui „colț” unei locații mari, cu cel puțin trei spații distincte, foarte frumos decorate, în stil retro-vintage, cu mobilier stil, cu draperii cu ciucuri grei, cu candelabre și cu lumini de atmosferă, perfect așezate?

Cumva, ar fi inutil să vă descriem tot acest spațiu dintr-o casă veche cu candelabre și cu sobe înalte ornamentate, așa cum doar în conacele vechi mai găsești, cu multe obiecte de mobilier autentic, cu atât de multe detalii, accesorii și obiecte cu care te poți juca nu doar admira, așa că vom lăsa galeria foto să vorbească despre această locație și vom fi succinți în restul amănuntelor:

SE ÎNCHIRIAZĂ!

Da, asta era ideea! Spațiul tot se poate închiria pentru orice tip de ședință foto, de scurtă sau mai lungă durată, pentru 150 ron pentru o oră sau 250 ron pentru 2 ore. În cazul filmărilor sau a ședințelor prelungite prețul se discută punctual.

Mai spunem doar că, bineînțeles, pe lângă tot acest spațiu, sunteți liberi să folosiți aproximativ orice obiect de recuzită din colecția „Little Corner”, obiecte pe care le veți găsi așteptându-vă să vă jucați împreună sub obiectivul aparatului foto/video.

Și, nu în ultimul rând, frumusețea acestui spațiu de închiriat stă și în perpetua lui putere de transformare. Este un loc versatil și atât de viu încât respiră la propriu. Avem atât de multe idei și avem atât de multă logistică încât putem face ca fiecare a doua întâlnire să fie ca și cum ar fi prima oară, experiențele fiind unice de fiecare dată.

Un ultim deloc amănunt pe care îl mai precizăm: în timpul sărbătorilor de iarnă, locația noastră devine un real winter wonderland. O mare diversitate de brazi împodobiți în fiecare spațiu distinct, o feerie de lumini și luminițe, o mare de decorațiuni, accesorii, ornamente și jucării că nu te poți abține, indiferent cât de mult ai crescut, să nu începi să crezi iar în magie și-n Moș Crăciun. Iar imensa bucurie de pe chipul copiiilor care ne-au trecut pragul pentru ședințele foto este priceless 😉 Este valabil și pentru sezonul Valentine’s, primăvară și Paști.

Trebuie doar să ne telefonați sau să ne scrieți un mail și să vă rezervați, din timp, ziua și ora/orele pentru ședința foto sau filmare și ca să vă întâmpinăm cu o cafea caldă și-o limonadă!

 

1 comentariu la „Spațiu – studio foto & video”

Lasă un comentariu